Okulumuz Bağışçısı Atilla Uras Bey Vefat Etti.

Okulumuzu Türk gençlerinin eğitimine ve ülkemizin kalkınmasına katkı amacıyla inşaa ettiren, Okulumuzun bağışcısı,hayırsever Atilla Uras Beyefendinin vefatı bizleri derinden üzmüştür.Atilla Uras Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri olarak başta kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz. Acılarını yürekten hissediyoruz.

28.06.2018 1366

Atilla Uras Kimdir?

Hayırsever Atilla URAS 1937 Yılında İstanbul Kadıköy’de doğmuştur. Robert Koleji ‘ni bitirdikten sonra eğitimine Amerika’da devam etmiş; Boston şehrinde, Babson Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. İkiyıl askerlik hizmetinden sonra Sovyetler Birliği ile ticari faaliyetlere başlamıştır.36 yıllık çalışma süresi içinde ihracat -ithalat, mümesillik, yapmıştır. Sovyetler Birliği dağılınca ticari faaliyetlerini turizm alanında sürdürmüştür. Okulumuzu Türk gençlerinin eğitimine ve ülkemizin kalkınmasına katkı amacıyla inşa ettirmiştir. Okulumuzun 2013 yılında yeniden tamir -tadilat ve tefrişini yaptırarak katkılarını devam ettiren Sayın Atilla URAS beyefendiye gönülden şükranlarımızı sunarız.

28-06-201828-06-2018