Fatih Projesi - Eğitimde Teknolojiyi Kullanım Kursu

Atilla Uras Lisesi´nde "Fatih Projesi - Eğitimde Teknolojiyi Kullanım Kursu" tamamlandı. Kursun kapanış törenine Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN katıldı.

25.04.2013 2436

Eğitim sonunda gerçekleştirilen kapanış töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN, ilçe milli eğitim müdürlüğü olarak bu projeye çok önem verdiklerini, bu proje kapsamında her seminer ve kurs sonunda gerçekleşen sertifika törenlerine mutlaka katılarak öğretmenlere destek olduklarını ifade ettiler.

Öğretmenlerden gelen sorulara da cevap veren Faik KAPTAN, yapılan yatırımların çok büyük olduğunu ve öğretmenlerin bu bilinçle hareket ederek öğrencilere faydalı olacağını ifade etti. Öğretmenler de kursun oldukça faydalı geçtiğini dile getirdiler.

Konuşmaların ardından sertifika törenine geçildi. Kursa katılan tüm öğretmenler sertifikalarını Maltepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Faik KAPTAN´ ın elinden aldılar.

Sertifika dağıtımı sonrasında okul yönetiminin verdiği ikramın ardından tören sona erdi.

Resimler için tıklayınız; fotograf_galerisi_711098.html