Atilla URAS´ı Tanıyalım.

25.04.2013 12329

Hayırsever iş adamı Atilla URAS 1937 yılında Kadıköy’de doğmuştur. Robert Koleji ‘ni bitirdikten sonra eğitimine Amerika’da devam etmiş; Boston şehrinde, Babson Üniversitesi Ekonomi bölümünden mezun olmuştur. İki yıl askerlik hizmetinden sonra Sovyetler Birliği ile ticari faaliyetlere başlamıştır.36 yıllık çalışma süresi içinde ihracat, ithalat ve mümesillik yapmıştır. Sovyetler Birliği dağılınca ticari faaliyetlerini turizm alanında sürdürmüştür. Atilla URAS 2006 yılında Türk gençlerinin eğitimine ve ülkemizin kalkınmasına katkı amacıyla okulumuzu inşa ettirmiştir. 2013 yılında okulumuzun yeniden tamir, tadilat ve tefrişini yaptırarak katkılarını devam ettiren Sayın Atilla URAS Beyefendi 26 Haziran 2018 tarihinde aramızdan ayrılmıştır. Kendilerine rahmet diler, eğitime verdikleri katkıdan dolayı gönülden şükranlarımızı sunarız.